Music & Technology

Bert van Uffelen

Musicus, Docent en Digitale muziektechnologie

Muziek & Digitale technologie

Docent

Bert is een docent in hart en nieren. Hij kan als geen ander muziek en onderwijs met elkaar verbinden met een vleugje humor, coaching en innovatie. Hij deelt graag zijn persoonlijke tips.

Bassist & producent

MUSICUS

Als bassist heeft Bert alle podia van Nederland al wel eens gezien. Je kan hem zien in een aantal vaste bands maar tevens als organisator/producent van unieke muziekproducties.

Bert = PODCAST

INNOVATOR

Elke maand geïnspireerd raken? In zijn podcasts interviewt Bert musici, docenten en andere experts op het gebied van muziek en onderwijs. 

Value

OVER BERT

Geïnspireerd door zijn muziekdocent op de middelbare school, wist Bert het zeker. Hij wilde muziek en lesgeven combineren. Geboren in een echte onderwijsfamilie waar tevens muziek een centrale rol had, vervolgde Bert na het conservatorium zijn weg binnen de muziekwereld. Wekelijks op het podium als bassist en dagelijks voor de klas wist hij als geen ander hoe je muziek kan inzetten voor alle doeleinden. Gedreven in het produceren van eigen muziekproducties en innovatief om muziek met onderwijs en digitale technologie te verbinden, kan hij als geen ander muziek inzetten als geluksdoel voor iedereen.

Elke Week Muziek Podcast

Over Bert

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bert = Duizendpoot

Mijn dagelijkse werkzaamheden, interesses, hobby’s, enz.

Docent Muziek

Key-User Cum Laude

Basgitaar/Contrabas

Docent Digitale Didactiek

E-learning

Bands

U

SLC

Webdesign

Muziek producties

Stagebegeleider

????

Muzikaal leider